27 Mart 2013 Çarşamba

Ana Sayfa

Sizde BAOBAB ile sağlıklı bir yaşam
istiyorsanız bize ulaşınız..


 

Mail:ninoyilmaz41@gmail.com

Skype: nino iremadze


Tel: 0539 396 76 66
Tel: 0537 050 85 82


Baobab Gençlik BioSyvorotka Baobab Yaşlanma KarşıtıBioSerum

Hayat Baobab Şirket Renkler Doğal organik kozmetik

Başlıca bileşenleri :

· Baobap ağacı

· Orkide

Destekleyici bileşenleri :

· Senegal Akasya

· Hibiscus (Çin gülü)

· Hyaluronik asit

Marka :

Yaşam Renkleri

Üretici :

Fransa'nın Laboratoire Ferrier (Grup Arkopharma), Fransa.

Kozmetik Türü :

Doğal (organik) Biocosmetic

Sertifikalar :

BIO, Cosmebio, Ecocert yanı sıra, Rusya, Kazakistan, Ukrayna Sağlık Bakanlığı

Uygulama :

1-2 kez sabah veya krem ​​için temel olarak akşamları temizlenmiş yüze bir gün.

 Bu son derece yüksek kaliteli biyo-ürün anında facelift için tasarlanmış çevre dostu, eşsiz bitki, yapılmış. Tam güvenlik uygulamaları ve Yaşam son derece etkili, BioSyvorotka Renkleri birleştiren yüz şeklini dönüştürmek mümkün, onlar sıfırdan yeniden deneyin.

Herhangi bir plastik cerrahi gerek yok! Risk almaya gerek yoktur. Hayır sonuçlarından korku taciz gerekir. BioSyvorotka Gençlik baobab yoluyla - ". plastik" ultramodern bir yedek tehlikeli Herhangi bir dehşet ve korku olmadan, evde, ve tüm bu kolaydır - Onunla yüz oval güçlendirebilir, sorun alanları çekin cildi güzelleştirir.

Sonra BioSyvorotka Gençlik alanında fitokozmetik ve bitkisel ilaçlar konusunda geniş deneyime sahip Fransız Lab uzmanları Ferrier tarafından. Baobab BioMask gibi BioSyvorotka, geçilen tüm Avrupa belgelendirme ISO ve HACCP, ünlü gelen BIO . Bu sertifika organik tarımın onaylı Avrupa standartlarına göre yetiştirilmeye var, bazıları bitki bileşenlerinin en az% 95'ini içerir, yalnızca güvenli, çevre dostu ve doğal kozmetik, verilir.

Temel maddeler Baobab Yaşlanma Karşıtı BioSerum -hızlı, modern biocosmetics yüksek bir taht "Kral" kazanıyor ve rafine, pahalı orkide özü bu pestil Baobab ağacı. Senegalli akasya özü, Çin gül, doğal hiyalüronik asit ve değerli bitki bileşenleri, Baobab Orkide ve cilt kaldırma görünür bir etkisi yerine, hızlı ve etkin hareket edebilecek bir dizi güçlendirmek ve geliştirmek. Bunlar boş sözler değil. Bu, bir satışkonuşma değildir. Bu klinik ortamda ve pratikte test edilir.

Ama kaldırma - bu biyo-serum tek işlevi değildir. Onu denir boşuna değildir "gençlik bio-serum." Yüz ve yaş gibi Kırışıklık giderme, -başka bir vektör etkileri olduğunu Baobab Yaşlanma Karşıtı BioSerum . Görünür, somut kırışıklıklar - cilt gençleştirme vazgeçilmez bir öznitelik Baobab Yaşlanma Karşıtı BioSerum!

Ve, elbette, biyo-serum koruyucu özelliklerini bahsetmeliyiz. Baobab pestil - modern şehirlerin (ve sadece şehir, ne yazık ki ...) ve hava doldurmak serbest radikallere karşıkalıcı bir bariyer oluşturabilir güçlü, etkili bir antioksidan. Kurutulmuş veya nemli hava ultraviyole radyasyon, yağmur, yüksek ve düşük sıcaklıklarda, kirli hava - Hyaluronik asit çevresel etkilerden koruma sağlar.

Tüm ürünlerinde olduğu gibi Hayat hattıbiocosmetics Renkler , BioSyvorotka girişini engeller bitki-temelli süperkritik CO2 ve hava daha az bağlı şişe, kendini koruma sayesinde (bir kapalı ve bir yıl kadar temizlemek için 3 yıl) uzun bir raf ömrüne sahiptir herhangi bir bakteri.

BioSyvorotka ekonomik yakıt tüketimi son derece düşük ve bu nedenle uzun bir süre için yeterli ambalaj biridir, birkaç ay yarım bir yıl. BioSyvorotku gün ve baobab göre gece kremleri ile birleştirmek önerilir.

Tüm cilt tipleri için uygundur. Taşıyıcılar kontakt lensler de kullanılabilir. Kontrendikasyonu yoktur.

Ayrıca, tabii ki, gerçekten fantastik sonuçlar bio-serum birleştirilmesi ile kaldırılarak elde edilebilir bir baobab ağacı bir maske .

Güvenilir olması Baobab Gençlik BioSyvorotka Baobab Yaşlanma Karşıtı BioSerum kendinizi, sizi hayal kırıklığına olmayacaktır. Her kuruşa haklıçıkaracak Bu mükemmel Avrupa kaliteli ürün, üzerinde geçirdi. Deneyin!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Baobab ile Gece Bio-Kremi
 Lily ve Antarktisinom Baobab Gece BioCream



 Hayat Baobab Şirket Renkler Doğal organik kozmetik



Ana işlem :
 •kırışıklık
 •gıda
 •cilt kalitesinin iyileştirilmesi
 


Başlıca bileşenleri :
 •Baobap ağacı
 •Zambak
 •Antarktisin
 


Destekleyici bileşenleri :
 •Macadamia
 •Çince gül yağı (aksi - Ebegümeci, shea)
 •Akasya balı
 •Aspir yağı
 


Marka :

Yaşam Renkleri

Üretici :

Fransa'nın Laboratoire Ferrier (Grup Arkopharma), Fransa.

Kozmetik Türü :

doğal (organik) Biocosmetic

Sertifikalar :

BIO, Cosmebio, Ecocert yanı sıra, Rusya, Kazakistan, Ukrayna Sağlık Bakanlığı

Uygulama :

emilene kadar temizlenmiş yüze hassas masaj hareketleri için akşam uygulanır. Önceden uygulanan TavsiyeBioSyvorotki Gençlik tabanlı Baobab .

 Morpheus daha iyi aleminde organik Baobab ile gece kremi hoş şirket girmek için! Bu cildinizin bakımı bütün gece sürecek harika bir arkadaştır. Ve sabah dönüşecek!

Baobab Gece BioCream belki de, bilinen tüm krem gece kremi en sevecen. O cildin parlaklığı, ve pürüzsüzlük ve doğal nem regülasyonu hakkında rahatsız edilir. Yüzünü ve kan damarlarının cilt elastikiyetini kayıtsız değildi. Bu toksinler kaldırmak yardımcı olacaktır. Bu serbest radikallere karşı korur. O, tüm bu besin yelpazesi ihtiyacı cilt verecektir. O cildin rahat bir dinlenme sağlayacaktır. O ... O ne gerekiyorsa yapmaya ve hatta bunun ötesinde olacak!

Peki neden bu görünüşte mütevazı krem ​​kadar iyi?

İlk olarak, Fransa yapılır. Üreticiler Laboratuvar Ferrier, varlığını 100 yıl içinde kitlesel piyasada ucuz başarı kovaladı olmamıştı. Rakiplerinden hitromudrye "yeni teknoloji" (genellikle sentetikler aracılığıyla ürünün fiyatı azaltmak için banal arzu arkasında gizli olan) hakim olduğunda, Ferrier phyto-kozmetik ilkelerine inatla sadık kaldı - sadece doğal. Sadece doğal.

İkincisi, pahalı bileşenler. Evet, krem, tüm bileşenler ucuz değildir. Ve onlar için sembolik değildir. , Zambak özü al! Bu bileşen bile çok yorgun, cansız cilt "canlandırmak" yapabiliyor, önemli bir parçası olan Baobab Gece BioCream . Kitleler Antarktisin için eşsiz, henüz neredeyse bilinmeyen? Bu bitkisel madde sadece yakın penguenler ve kar fırtınaları gibi, Antarktika kıyılarında yaşayan tek hücreli algler keşfedildi. Kesinlikle çarpıcı özelliği Antarktisina modern kozmetik ve diğer malzemelerle Gece biyo krem arasındaki parlak yıldızı hissi yaratmıyorBaobab Gece BioCream .

Üçüncüsü, bu krem kullanımı kolay. Diye nazikçe iyi emilir, kokuyor. Tüm cilt tipleri için uygundur. Diğer gibi çizgi biocosmetics kremler Yaşam Renkleri bir yukarı bir yıl kapalı ve temizlemek için 3 yıl - bir baobab ağacı ile bir gece kremi uzun süre saklanabilir. Ve bu kimyasal koruyucu "nedeniyle", ve masraflı kullanımı yoluyla, ama süperkritik CO2 ile yeşil teknoloji bitkilerin kendini koruma değildir. Buna ek olarak, şişe teknoloji yapılmış «hava daha az» (hava olmadan), paket içine nüfuz etmek için hava ve parmak bakteri engeller.

Evet, Baobab Gece BioCream - Bu sizin sadık sayfası! Bu cildinizin akıllı ve güçlü bir kuludur. Bununla beraber, bir taş duvar gibi hissedeceksiniz.

, Bilge değil, sadece uyuyun. Gece biyo kremi ile Baobab Gece BioCream daha fazla ve daha güzel olacak!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Edelweiss ve Baobab Gün Bio-krem Baobab Günü BioCream

 Hayat Baobab Şirket Renkler Doğal organik kozmetik







Ana işlem :
 •Gün boyunca nemlendirme ve koruma
 •Vakıf makyaj
 


Başlıca bileşenleri :
 •Baobap ağacı
 •Edelvays
 


Destekleyici bileşenleri :
 •Jojoba yağı
 •Çince gül yağı (aksi - Ebegümeci, shea)
 •Argan yağı
 •Aspir yağı
 •Zeytin
 •Hyaluronik asit tesisi
 


Marka :

Yaşam Renkleri

Üretici :

Fransa'nın Laboratoire Ferrier (Grup Arkopharma), Fransa.

Kozmetik Türü :

doğal (organik) Biocosmetic

Sertifikalar :

BIO, Cosmebio, Ecocert yanı sıra, Rusya, Kazakistan, Ukrayna Sağlık Bakanlığı

Uygulama :

Temizlenmiş yüz ve boyun için sabah uygulayın. Önceden uygulanan Tavsiye BioSyvorotki Gençlik tabanlı Baobab . Birlikte ideal Baobab göre nokturnal biyo krem

Bu krem ​​sizi kayıtsız terk etmeyeceğim! Nadir gündüz kremi iyi bir servis olarak hizmet verebilir. Bu dış dünyanın tehlikelerinden onu oberezhet deri, gerçek bir savunucusu olan, nemlendirmek ve besin besler.

Birlikte Baobab Gün BioCream güvenle dışarı çıkmak ve yüz hassas cilt için korkuyor olamaz! Nitekim, ayrı Baobab meyve özü (kendisi alabileceğiniz cildin korunmasına bir şey!), gündüz kremi Alp edelweiss biyo-özü içerir.Bu bitki şiddetli soğuk ve şiddetli ultraviyole ışınları ve Alpler'de yüzden genellikle kritik sıcaklık farkları, rahatlıkla yapabilir, sertifikalı küçük tarlaları yüksek dağlar tarafından toplanır. Beklendiği gibi, biyo krem günde içerdiği edelweiss özü, (ve düşük konsantrasyonlarda değil!), Yüz için bir kalkan haline gelebilir!

Baobab ve Edelweiss cildinize herhangi bir tehdit dayanabildiğinden Güçlü bir kombinasyon! Ama Baobab Gün BioCream , aslında, daha hayal daha fazla! Sonuçta, bu koruma, nemlendirici ve besleyici katkısı yapar, her biri doğal yağlar, bir sürü içerir.

Jojoba ve argan nem dengesini ve yatıştırır tahriş olan cilt, aspir yağı besler korumak ve kuruluğa karşı korur, Baobab fitoskvalany Zeytin serbest radikallere karşı korur, ve hyaluronik asit nemlendirici etkisi ideal krem ​​getiriyor!

Bu gerçekten harika bir nemlendiricidir. Bu gerçek bir doğal kozmetik olduğunu. Sonuçta sertifikaları ve Ecocert BIO baobab bu biyo krem altındadır, almak kolay değil! Onlar her zaman verilmiş ve zaman onaylamak için gelen ihtiyaç değildir. Bitkilerin ekimi Düzenleme Komisyonu altında depo bitmiş ürünün taşınması - Sertifikasyon şeyi ciddi bir kontrol içerir. Yani alınan krem kalitesi tamamen emin olabilirsiniz Baobab Gün BioCream . Ve onun performansı kendiniz için görmek, ve çok hızlı.

Sen sadece ... denemek gerekir - ve sana hayran!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Göz ve kapakları için BioLift krem
 Senegal Baobab ve Akasya ile Baobab BioLift Göz Çevresi


 Hayat Baobab Şirket Renkler Doğal organik kozmetik





Ana işlem :

Gözleri ve göz kapaklarının bakım

Başlıca bileşenleri :
 •Baobap ağacı
 •Senegal Akasya
 


Destekleyici bileşenleri :
 •Arnika
 •Kasap
 •Shea Butter (Karite)
 •Peygamber Çiçeği Su
 •Pirinç tozu
 


Marka :

Yaşam Renkleri

Üretici :

Fransa'nın Laboratoire Ferrier (Grup Arkopharma), Fransa.

Kozmetik Türü :

doğal (organik) Biocosmetic

Sertifikalar :

BIO, Cosmebio, Ecocert yanı sıra, Rusya, Kazakistan, Ukrayna Sağlık Bakanlığı

Uygulama :

Gözler ve göz kapakları hafifçe günde 1-2 defa uygulanır.

Dramatik Göz Kremi BioLift cetvel ve yeri doldurulamaz biocosmetics layık temsilcisi - Yaşam Renkleri baobab ağacı dayanmaktadır. Başka hiçbir krem gibi o göz çevresindeki hassas cilt ihtiyaçlarını anlamaktadır.

Bu iki ana işlevi vardır - kırışıklıklar ve şişme ortadan kaldırır. Ve baobab copes büyük olan bu krem iki fonksiyon ile! Adorable, dikkat çekici bir görünüm, mükemmel pürüzsüz bir cilt, anlamlı - bu kullanarak alırsınız budur Baobab BioLift Göz Çevresi .

Onun nadir, değerli bileşenleri dikkatlice ve nemlendirici ve cilt yumuşatma, besleyici göz bakımı, aldı. Onlar, elbette, estetik, doğal denge, sağlık dikkat çekmek ve.

Ana bileşeni - efsanevi Baobab - Bir defans gibi davranır. Sakız (sakız) Senegal Akasya - kırışıklıklar ve şişlikleri giderir. Pirinç tozu izleme açıkça, parlaklık ve zerafeti verir. Arnica kızarıklık kaldırır ve eşitler. Kasap cildin hassas kan damarları güçlendirir ve yaşam, koyu mavi su doldurur - sakinleştirici ve aura. Tüm malzemeler yer bulunmaktadır. Herkes onların işi iyi yapıyor ve onunla başa çıkmak olduğunu! Sonuç - Avrupa biocosmetics en iyi temsilcilerinden biri olan bir göz kremi,!

Kontakt lensler için medya dahil herkes için BioCream uygundur

Hiçbir kimyasal. Sentetik koruyucular, boyalar, hiçbir parabenler, SLS ve diğer olmadan "mucize buluş." Sadece doğal malzemeler. Kelimenin tam anlamıyla Biocosmetic.

Baobab BioLift Göz Çevresi Fransa, Onun iyi bir isim değerleri bir şirket tarafından yapılan son ekipman, yapılır.Ama buna değer! Bu denemek için buna değer. Deneyin - ve aşk!

-----------------



                    Üç eşsiz egzotik bitkiler temel bileşenleri :
  • Baobab meyve
  • Senegal'in Akasya
  • Aloe Vera
Eylem üç satır :
  • Yüz ve Cilt Yumuşatma
  • Tonus
  • Yüz Cilt Yenileme
Üç görünür etkisi :
  • BIO-Lift
  • Yumuşatma kırışıklıklar
  • Işık





-----
Baobab Anti- Age Bioserum
Bio Krem Extreme Lift ile Baobab Meyve ve Orkide
                                                               










-


BAOBAB BIOLIFT EYE CONTOUR
BİO-LİFT GÖZ ÇEVRESİ KREMİ ILE BAOBAB MEYVE VE SENEGALĪN AKASYA



  
BAOBAB DAY BIOCREAM
BIO-EMULSIYA ILE BAOBAB MEYVE VE EDELWEISSVE 
BAOBAB NIGHT 





BIOCREAM
BAOBAB MEYVE VE ZAMBAK ILE YOGUN BIO KREM 






Kremler ve Maskeler






 











Baobab Ağacı


BAOBAB AĞACI


                  Bombacaceate familyasından ağaç. Eski Dünya’nın sıcak bölgelerinde yetişir. Baobab ağaçlarının 10 kadar türü vardır. Bunlardan biri, “Adansonia digitata”, Asya ve Afrika’nın sıcak bölgelerinde yaygındır. Diğer bir türü Avustralya’da, üçüncü bir türü Madagaskar’da yetişir. “Baobab” sözcüğü, bin yıllık ağaç anlamına gelir; bu ağacın ömrü, gerçekten, sonsuz denecek kadar uzundur. Boyu en fazla 9-10 metreyi aşmadığı halde gövde çevresi 23 metreyi bulur. Bu fıçı biçimindeki kocaman gövdenin tepesinde 20-25 metre uzunluğunda dallar yer alır. Ağırlığından dolayı, dalların ucu aşağı doğru sarkar, neredeyse toprağa değer. Böylece ağaç, geniş ve yemyeşil bir kubbe şeklini alır. Odunu çok gevşektir; gövdesine demir bir çubuk kolaylıkla sokulabilir. Yaprakları, atkestanesinin yapraklarına benzer. Yerlilerin maymun ekmeği adını verdikleri, yumurta biçiminde ve portakal büyüklüğündeki meyvesinin içinde eskiden eczacılıkta kullanılan, unlu, etli bir kısım vardır.









 

Baobab hakkında her şey


Baobab’la Yaşamak  Nedir?
 
Eğer sağlığınıza önem veriyorsanız, uzun ve sağlıklı güzel bir hayat istiyorsanız Baobab’la  Yaşam’ı seçiniz.
 
 Neden Baobab’la Yaşamak?
Yeni fonksiyonel gıda,  Baobab arasında, görünüm desteğini sürdürerek sizi mutlu eder.
Baobab’la Yaşamak, tamamen güvenli bir yaşamaktır. 6 yaşın üzerinde bulunan tüm insanlarda hiçbir zararlı bir durum saptanmamıştır. Organizmanın içinde  sorunlarını çözer,  organizmayı içerden korur.
Baobab Life,  kullanıldığı zaman ilaçlara gerek duyulacak hastalıklara yakalanılmayacaktır.
 
                                   Baobab Life Nedir?
Bir bitki tozu olan Baobab Life, suda çözülerek hoş bir tadı ile içilecek bir duruma gelir. İçildikten sonra kolayca sindirilir.
 Kavanoz kutu içinde saklanmak üzere paketlenmiştir.  Her gün olmak üzere 250 gr.  Bir aylık sürede tüketilmektedir.
 
 
   
 Baobab’la Yaşamak  Ne Kazandırır ?
Kapsamlı bir ürün olan Baobab   belirli hastalıklar ve belirlenmiş vitamin eksikliklerinin tedavisinde değil, vücudunuzun bağışıklık sistemini güçlendirir, en iyi bir şekilde iyileşmesini, daha enerjik ve  sağlıklı olmasını sağlar.
Baobab’la Yaşamak, büyük bir mucizedir. Vücudunuzun tüm sorunları ile başa çıkması için sadece  yardıma gereksinimi var. O hemen hemen her şeyi yapabilir. Geniş bir etki alanına sahiptir.
Baobab’la Yaşamak, bütün dertlere deva olabilir, ancak size yardım edebilmesi, destek olabilmesi için sürekli yanınızda bulunması gereken güvenilir bir arkadaş olmak ister.
 
Baobab’ın Olumlu Etkilerinden Bazıları:
·  İyileşme ve genel bir rahatlık
·  Kilo kaybı
·  Vücut temizliği ve detoksifikasyon
·  Dysbiosis hızlı bir rahatlama
·  Şeker ve  kolesterol düzeylerinin ayarı
·  Tansiyonun normale dönmesi
·  Gebelikte kapsamlı destek
·  Enerji artışı ve verimlilik
·  Stres ve depresyondan kurtulma
·  Kadın sorunlarında düzelme
·  Saç, tırnak ve ciltte düzelmeler
·  Kalıcı ve etkili çözüm
·  Ve daha fazlası, çok daha fazlası
Ve en önemlisi - bu sorunların tümünü çözmek için Baobab’la  Yaşamak,ın güvenilir çözüm olmasıdır.
Baobab Life Nasıl kullanılır?
Yöntemi çok kolaydır. Günün herhangi bir saatinde iki çay kaşığı  kadarını bir bardak suda eritilerek içilir. Baobab Life’nin  narenciye aroması renginde ve tadındadır.
 
Boobab Life  Hangi Doğal Kaynaklardan Oluşturulmuştur?
 
Boabab Life %99.9 nadir bitki bileşenlerinden oluşmaktadir?
*Afrika’da BOBAB ağacı,
*Güney Amerika’da Barbados Kirazı,
*Asya bitkisi KONZHAK,
*Avrupa Kızılcığı,
*Diğer bazı doğal maddeler
 
Baobab  LİFE  Nerede Üretilmektedir?
 
Doğal ilaç ve vitaminlerin üretiminde Dünyanın en büyük firması olan ARKOPHARMA  kuruluşun içinde yer alan Fransız firması FERRİER ‘de 2010 yılında geliştirilmiştir.
Arkopharma, yüzlerce firmayı içinde bulunduran ve  30 yıllık geçmişi olan dev bir  bitkisel sanay Avrupa kuruluşudur.
İtalya’da da BAOBAB üretim kapasitesi yüksek olan kuruluştur.
 
Baobab  Nasıl Satın Alınır?
 
 
Bir (250 gr.) paket Baobab 70 EURE’dur.
 
 
İnsanlar Baobab İçin Neler diyor?
 
Baobab’ı  kullananlar  geri dönüş bildirimlerde bulunuyorlar. Memnuniyetlerini dile getiriyorlar.
 
Ayrıca  gittikçe artan  sayı ile  Doktorlar da hastalarına kullanmaları konusunda önerilerde bulunuyorlar.

 

 
 

 
 
 
 

25 Mart 2013 Pazartesi

Baobab ve Yaşam


Baobab; Fransa'nın ünlü şirketi Arkopharma ‘ da sağlık, güzellik ve uzun ömür için hazırlanmış, suda çözülerek hoş bir tada dönüşüp içilecek duruma gelen ve kolay sindirimi olan yeni bir üründür.



Baobab Ürünlerimiz